Kontakta oss

  • +46 31-508570

Paulig Group Solna

Lokalsök och lokalanpassning för tre olika verksamhetsområden
Paulig ville slå ihop sina tre kontor i Stockholmsområdet till ett, och behövde således hjälp med att hitta en passande lokal belägen i Solna. Då Resultat redan hjälpt Paulig med liknande projekt i både Oslo och Göteborg, valde de återigen att vända sig till Resultat för deras tredje förändringsprojekt i Solna.

Den nya lokalen skulle förberedas för cirka 65 medarbetare, innehålla ett aktivitetsbaserat kontor, utrymme för ett professionellt testkök samt showroom, och även ett lager. Tre olika verksamheter skulle nu samverka under ett och samma tak.

  • Projektperiod: 2017
  • Flytt: Q3 2017

www.pauliggroup.com

Vilka fördelar såg ni med att använda er av en extern projektledare?
Kunskap och resurser som vi inte har inom företaget. De insikter som Resultat tog med sig minskade onödiga kostnader och förseningar som sådana här projekt lätt kan leda till.

Varför valde ni Resultat för ert projekt?
Vi har samarbetat med Resultat i flera projekt och det har fungerat väldigt bra, så det föll sig naturligt att fortsätta det samarbetet.

Hur upplevde du att projektet genomfördes?
Smidigt och professionellt! Det var en tillgång att ha hjälp med kontakten med byggentreprenör och hyresvärden, samt att hålla samman de olika delarna i projektet från projektstart till inflyttning.

Gisela Broman, Senior Sourcing Manager på Paulig och intern projektledare