Kontakta oss

  • +46 31-508570

JM Region Väst

Lokalsök och totalprojektledning

JM hade suttit i sina gamla lokaler i 28 år och det fanns inte mer yta att växa på och en flytt var nödvändig. JM ville att deras kontor skulle vara centralt beläget så att kunder och anställda lätt kunde ta sig dit och behövde hjälp med att hitta passande lokal de därefter kunde anpassa enligt deras verksamhetskrav.

Inför flytten ville JM även se över sitt dåvarande arbetssätt, och gå ifrån arbete i cellkontor. Då var ett aktivitetsbaserat arbetssätt av intresse trots att det innebar mycket förändring för samtliga medarbetare.

  • Projektperiod: 2016-2017
  • Flytt: Q2 2017

www.jm.se

Vilka fördelar såg ni med att använda er av en extern projektledare?
Det var väldigt skönt att inte ha ensamt ansvar och bevakning på allt. Att ta hjälp av extern part som arbetar med detta som specialitet var en trygghet och gav samtidigt möjlighet att fokusera på allt övrigt som det innebär med en flytt för alla medarbetare och företaget. Det jag uppskattade mest var framförallt dialogen med den kommande fastighetsägaren och bevakningen av allt som skulle justeras i de lokaler vi skulle flytta till.

Varför valde ni Resultat för ert projekt?
Vi blev rekommenderade av fastighetsägare att anlita Resultat och vid kontakt med referenser som tidigare använt Resultat var det goda vitsord. Vi jämförde ett antal olika leverantörer av kontorsflytts-tjänster och Resultat var de som gjorde bäst intryck på oss, så valet blev till slut givet. Vi är mycket nöjda med deras insats.

Hur upplevde du att projektet genomfördes?
Jag upplevde att projektet flöt på bra, i en bra takt. Där och då uppfattades det av en del medarbetare som forcerat men jag tycker att det var bra med relativt korta ledtider så det inte blir för långdragen process. Vi hade lite tajt med tid sista helgen, själva flytthelgen, men det löste sig och var så nära en färdigställandegrad man kan förvänta sig på måndag morgonen. Lite små justeringar och någon enstaka leverans som var sen, annars var det väldigt härligt att få bocka av måndagen och sätta igång i de nya lokalerna. Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Resultat!

Anna Dahl, Inredningsansvarig JM AB och intern projektledare