Kontakta oss

  • +46 31-508570

BDO

Lokalanpassning samt planering och samordning
BDO satt i lokaler som upplevdes feldisponerade för deras verksamhet samt att antalet konferensrum var underdimensionerat. BDO hade redan hittat en ny lokal när Resultat kom in i bilden, och gick då från ca 2 300 kvm i deras gamla lokaler till ca 1 800 kvm i sina nya lokaler. För att kunna nyttja de nya lokalerna på ett mycket effektivare och samverkande sätt bestämdes det att BDO skulle arbeta i öppnare landskap samt skapa mer mötesrumsmöjligheter.

Resultatet blev två olika lösningar, där den ena del av kontoret var planerat enligt ett aktivitetsbaserat koncept, och den andra delen innehöll individuella platser. Allt anpassat efter BDO:s olika verksamhetskrav. Visionen var att skapa en arbetsmiljö där inspiration, trivsel och möten stod i centrum.

  • Projektperiod: 2015-2016
  • Flytt: Q4 2016

www.bdo.se/sv-se/kontor/bdo-goteborg

Nominerat till Sveriges snyggaste kontor 2017