Kontakta oss

  • +46 31-508570

Om Resultat

Vi brinner för att stötta lokalhyresgäster i utmanande förändringsprojekt.

Vår historia

 

Resultat grundades 2004 med syfte att stötta och leda företag genom förändringar i samband med företagsflytt. Med lång erfarenhet av projektledning inom fastighetsbranschen, erbjuder vi trygghet och vägledning genom komplicerade flyttprojekt.

2004, Resultats resa börjar

Resultat grundas av Imre Marton och Camilla Sivemark. Grundarna minskade succesivt sitt engagemang i bolaget och gick gradvis över till annan verksamhet. Under året såldes därför 50 % av bolaget till Senab.

2006, Lena börjar på Resultat

Resultat anställer Lena Hallbäck som projektledare. Lena var tidigare anställd på konsultbolaget Jones Lang Lasalle (JLL). Därifrån tog hon med sig erfarenhet av att representera hyresgäster i lokalprojekt.

2007, Christer börjar på Resultat

Resultat anställer Christer Johanson som projektledare. Christer kom från egen verksamhet samt var tidigare anställd på Struktur, ett av branschens då ledande projektledningsföretag inom flytt.

2008, nya delägare

Senab köps ut och Lena och Christer går in som delägare i Resultat Projektledning.

2011, bolaget drivs av Lena och Christer

Den sista av de ursprungliga grundarna, Imre Marton, köps ut och bolaget drivs vidare av Lena och Christer.

2012, Resultat växer och sprider ut sig

Lena och Christer utökar Resultat med ett till kontor i Skåne för att täcka växande behov efter företagets tjänster.

2017, Resultat tar nästa steg

Efterfrågan av Resultats tjänster ökar och nya trender på marknaden ger fler affärer. En ny affärsplan tas fram och Resultat tar nästa steg i utvecklandet av företaget.

2018, Resultat expanderar

Nya kontar etableras i Stockholm och Köpenhamn. Ett flertal nya medarbetare anställs och kompetensen inom bolaget breddas ytterligare.

2022, FMG köper Resultat

Den norskägda koncernen, First Mover Group AS (FMG) köper upp Resultat. Genom detta förvärv förstärker FMG sin position i Sverige. FMG är förnärvarande den enda aktören i Skandinavien som erbjuder ett totalkoncept, från det att ett behov för lokalförändring uppstår till dess att företaget är på plats i nya lokaler och den gamla lokalen är återlämnad. FMG står vid kundens sida under lokalsökning, analys av arbetsformer, förändringsledning, design och utveckling av arbetsplatskoncept, byggnadsledning och projektledning.

På grund av pågående pandemi avvaktar FMG med fusionering och Resultat drivs som ett eget dotterbolag i koncernen.

Läs mer om FMG

Kontakta oss

Behöver du hjälp med att flytta ert företag? Vi hjälper er med detta så ni kan fokusera på er verksamhet.

Kontakta oss