Kontakta oss

  • +46 31-508570

Kontakta oss

Vi avlastar, leder och genomför.

Vilken stad behöver du hjälp i?

         Vårt närområde är inte begränsat till Göteborg, Malmö och Stockholm. Vi hjälper dig vart du än befinner dig.

Göteborg

Länk

Malmö

Länk

Stockholm

Länk

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan och skicka det till oss så kontaktar vi dig

Göteborg

  • Norra Hamngatan 4
  • 411 14 Göteborg

Våra medarbetare i Göteborg

Klicka på bilden för att läsa mer om oss

Christer Johanson

Mycket erfaren projektledare som brinner för att stötta hyresgäster som hyresjurist, projekt- och förändringsledare. Christer är medgrundare till NXTSTP, en dialogmetod för att förankra förändringar. Stor erfarenhet av kontors- och industriflyttar.

Christer Johanson

VD/Kundansvarig
Maila mig!
+46 70-959 98 88

Lena Hallbäck

Strukturerad och driven, med lång erfarenhet av förankring. Alltid lyhörd och har förmågan att möta individens behov, utan att ge avkall på projektets mål. Lena skapar trygghet och lugn även i de mest intensiva projekt. Alltid med ett leende.

Lena Hallbäck

Konsultchef/Uppdragsledare
Maila mig!
+46 73-200 61 38

Maria Steen

Kreativ och engagerad. Har många års erfarenhet av inredningsbranschen på den offentliga sidan. Det omfattar design, färg, form, produktkunskap, under de senaste åren även projektledning. Maria brinner för nya utmaningar och att hitta smarta lösningar.

Maria Steen

Projektledare/Sälj
Maila mig!
+46 73-248 29 99

Njål är en driven och erfaren projektledare med stor vana att driva flyttprojekt. Njål kommer närmast från vårt kontor i Trondheim och har arbetat inom koncernen First Mover Group de senaste sju åren och inom all delar av verksamheten. Vi välkomnar honom nu till Göteborg!

Njål Sörheim

Projektledare
Maila mig!
+46 73-2562999

Camilla Larsson

Glad, driftig och pålitlig som brinner för att ge den bästa servicen och har ett lösningsinriktat arbetssätt. Camilla sätter alltid kunden främst och har varit verksam inom servicebranschen sedan 2004. Stor erfarenhet av kontors- och industriflytt.

Camilla Larsson

Projektledare
Maila mig!
+46 73-233 09 99

Sara Holtner

Positiv och organiserad, som trivs bäst med olika typer av kunder/projekt. Ger sig inte förrän hennes kunder är hundra procent nöjda med sin nya arbetsmiljö. Sara har jobbat på Resultat sedan 2010 och har erfarenhet från många kontors- och lagerflyttar.

Sara Holtner

Projektledare
Maila mig!
+46 73-241 19 99

Stockholm

  • Kungsbron 18
  • 111 22 Stockholm

Vår medarbetare i Stockholm

Klicka på bilden för att läsa mer om oss

Lisa Huusko

Positiv, målmedveten och strukturerad projektledare som vet vad hög service och effektivitet innebär. Lisa har lång erfarenhet av ledarskap inom servicebranschen samt projektledning av kontorsflyttar och förändringsarbeten avseende verksamhetsbaserade arbetssätt.

Lisa Huusko

Regionschef/Projektledare
Maila mig!
+46 72-888 20 99